Jens Chr. Jensen

 

Marie Bregendahlsvej 105
7430 Ikast
 
Man står og kigger på en bunke træ, samlet i en smuk ring på gulvet, og så tænker man, ”Åh nej! Hvad skal det nu gøre godt for. Og hvad er nu lige meningen med det her?” 
Og det er præcis det der er Jens Chr. Jensens ærinde. Han sparker til os, lige nu hvor vi er blevet lidt ugidelige og dovne. Vi vil jo gerne have det hele serveret og helst i smukke farver. 

Han arbejder målrettet og visionært efter sine egne kunstneriske overvejelser om at tvinge kunsten ud i nye sammenhænge, hvor vi tvinges til at tage stilling, 

at se og opleve og anerkende kunst for selve essensen af samme – at rykke i grænserne for dine forventninger til den verden, der omgiver dig, at sparke døre ind til dine indre oplevelseslag, at bryde dine forventninger ned og give dig varsler om noget andet i livet. 

Han er hjemme i sine værker. Gennemtænkte, velkomponerede, altid efter en devise, ”less is more”, han er ikke nogen spradebasse i hverken farver eller ekspressive udladninger, snarere tværtom. Stram, stringent, diskret og alligevel pågående, insisterende og provokerende. 

Kilde: Kunsthistoriker Nina Bernth-Andersen. 

Læs mere på:
www.jenschrjensen.dk 

Parløb reklamebureau a/s