Kunstens rolle i samfundet

 

Man møder kunstværker overalt i Billund. Man kan ikke gå mange skridt i byen før man møder en skulptur eller en statue. Ved indgangen til Billund Centret kan man f.eks møde skulpturen "Velkommen til min verden" af Pontus Kjerrman.

Hvad er kunstens rolle i samfundet og hvilke tanker og overvejelser har kunsterne, når de laver et værk? Det vil de to kunstnere Pontus Kjerrman og Tine Hecht-Pedersen forsøge at gøre os klogere på i dette foredrag.

Tirsdag 25. oktober 2022 kl. 19.30-21.00 i Teatersalen,
Billund Centret, Hans Jensensvej 6, 7100 Billund.

Begge kunstnere er vant til at formidle kunst. Pontus Kjerrman var gennem 35 år lektor på Det kongelige danske Kunstakademi og Tine Hecht-Pedersen har undervist på børnenes kunstmuseum, Statens Museum for Kunst, siden 1999. 

De to kunstnere er repræsenteret på adskillige kunstmuseer i indland og udland, blandt andet på Statens Museum for Kunst og kunstmuseerne i Århus, Vejle og Vejen. 

Foredraget er gratis, men kræver tilmelding her

Der vil være mulighed for at købe en kop kaffe/te via mobilepay. 

 

Foredraget er arrangeret af Galleri SAM, Skulpturpark Billund, Billund Kunstforening, Billund Bibliotekerne og Folkeuniversitetet i Billund med støtte fra Billund kommune.

Parløb reklamebureau a/s